concert: Curtis Harding in Burgerweeshuis op ZATERDAG 10 JUNI 2023

  • Curtis Harding
    Where The Wild Things Are 2015- zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Curtis Harding
    Le Guess Who? 2014
    © Tim van Veen
ZA.
10 JUN
CURTIS HARDING Concertzaal, 20:00 uur Burgerweeshuis, Deventer
2023
Hoofdprogramma Curtis Harding
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Curtis Harding in Burgerweeshuis
Tickets Curtis Harding:
Weet waar je koopt!
za 10 jun
Burgerweeshuis, Deventer
€ 27,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Curtis Harding voedt zijn psychedelische geluid met pure soul en funk maar gaat ook hele andere kanten op met zijn muziek. Zijn liedjes zijn een warme mix van genres die voortkomt uit de vele muzikale levens die hij heeft geleid. In het kielzog van zijn gospel-zingende moeder ging hij mee op tournee door de Verenigde Staten en later begon hij als kind in Atlanta te rappen.

Samen met Cole Alexander van Black Lips begon hij een band en zong o.a. ook bij Cee Lo Green en Outkast.

Zijn meest recente album ‘If Words Were Flowers’ verscheen eind 2021 en is een fraai en meeslepend vintage soul album waar ook invloeden uit de hedendaagse rhythm ’n’n blues, hiphop, jazz en neo-soul is te horen. De teksten zijn stevig in het hedendaagse verankerd en brengen thema’s als Black Lives Matters onder de aandacht.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Burgerweeshuis in Deventer. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Burgerweeshuis in Deventer? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Curtis Harding in Burgerweeshuis plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Curtis Harding

Foto Curtis Harding te Curtis Harding - 9/3 - Paradiso Foto Curtis Harding te Curtis Harding - 9/3 - Paradiso Foto Curtis Harding te Curtis Harding - 29/10 - TivoliVredenburg Foto Curtis Harding te North Sea Jazz 2019 - vrijdag Foto Curtis Harding te Where The Wild Things Are 2015- zaterdag Foto Curtis Harding te North Sea Jazz 2015 - Zondag
 
Bekijk alle 45 foto's van Curtis Harding

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws