concert: Orange Skyline in Rotown op ZATERDAG 18 MAART 2023

  • Orange Skyline
    Parkpop 2014
    © René Obdeijn
  • Orange Skyline
    Navarone - 24/04 - Gebr. de Nobel
    © Arend Jan Hermsen
ZA.
18 MRT
ORANGE SKYLINE 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2023
Hoofdprogramma Orange Skyline

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 18 maart 2023.
Dat is 404 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Orange Skyline in Rotown
DEZE Orange Skyline TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 18 mrt
Rotown, Rotterdam
€ 14,00

EXTRA INFORMATIE

Nadat ze als jonge mannetjes in de auto terug van het laatste Nederlandse Oasis concert zaten, was het in beton gegoten dat de jongens Orange Skyline zouden beginnen. Nu, vele jaren later, hebben ze al een hoop succes bereikt met deze droom. Zo was hun track A Fire het anthem van de olympische winterspelen in Beijing, en kwam zanger Stefan tot de zesde ronde in de populaire tv-show De Slimste Mens.

De Britpop-achtige muziek van de Groningse band heeft altijd iets extatisch en groots, ze beschrijven zichzelf dan ook als ‘stadion-act in een popzaal’. Ze zorgen bij elk optreden dat het publiek compleet in vervoering wordt gebracht, waar of voor hoeveel man ze ook staan te spelen. Zet je schrap voor een avondje vrolijke rock met de allure van Alex Turner en Liam Gallagher.

Foto's van Orange Skyline

Foto Orange Skyline te Waterpop 2015 Foto Orange Skyline te Delft Citypop 2015 Foto Orange Skyline te Dauwpop 2023 Foto Orange Skyline te Navarone - 24/04 - Gebr. de Nobel Foto Orange Skyline te Orange Skyline - 30/11 - Melkweg Foto Orange Skyline te Navarone - 24/04 - Gebr. de Nobel
 
Bekijk alle 82 foto's van Orange Skyline

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws