concert: Bismut / Rotor in Merleyn op WOENSDAG 19 APRIL 2023

WO.
19 APR
BISMUT / ROTOR 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2023
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Bismut / Rotor in Merleyn
Tickets Bismut / Rotor:
Weet waar je koopt!
wo 19 apr
Merleyn, Nijmegen
€ 15,00

EXTRA INFORMATIE

De sympathieke groovende Duitsers van Rotor zijn geen vreemden meer in Nijmegen. Ditmaal staat de show in het teken van hun nieuwe album ‘Sieben’.

Muzikaal begeeft de Duitse band zich in een hoek waar heavy psychedelische rock en stoner elkaar ontmoeten. Spannende, uitgesponnen, grotendeels instrumentale composities waarbij het wah wah pedaal regelmatig diep wordt ingetrapt. Het leidt met enige regelmaat tot sonische erupties waarbij het heerlijk spacen en headbangen is. Rotor klinkt als een muzikale liefdesbaby tussen de latere King Crimson en Kyuss zonder zang.

Aan het Nijmeegse trio van Bismut de avond te openen. De band heeft een uitstekend jaar gedraaid. Zo speelden ze de sterren van de hemel op Dunajam, Down The Hill, Zeeltje, Krach am Bach en Tabernas Desert Fest. Ook menige club wisten ze te bezweren met hun organisch opgebouwde progressieve heavy psychedelische composities.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Merleyn in Nijmegen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Merleyn in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Bismut / Rotor in Merleyn plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Leden die hier naar toe gaan