concert: Candy Dulfer - More Sax, Candy & Rock-‘n-roll in Theater De Leest op ZATERDAG 01 APRIL 2023

  • Candy Dulfer
    Westerpop 2018
    © Anja de Bruijn
  • Candy Dulfer
    Candy Dulfer - 06/12 - Paradiso
    © Irwan Notosoetarso
ZA.
01 APR
CANDY DULFER - MORE SAX, CANDY & ROCK-‘N-ROLL Theater De Leest, Waalwijk
2023
Hoofdprogramma Candy Dulfer

EXTRA INFORMATIE

Dit seizoen keert de topsaxofoniste terug met More Sax, Candy & Rock-’n-Roll; een unieke muzikale avond waarin Candy natuurlijk sax speelt maar ook met humor en passie vertelt over haar avonturen met wereldsterren als Prince en Van Morrison. Haar prille begin bij de fanfare. En hoe ze als tiener in de band van Rosa King op het North Sea Jazz Festival belandde.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Theater De Leest in Waalwijk. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Theater De Leest in Waalwijk? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Candy Dulfer - More Sax, Candy & Rock-‘n-roll in Theater De Leest plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Candy Dulfer

Foto Candy Dulfer te Candy Dulfer - 06/12 - Paradiso Foto Candy Dulfer te Candy Dulfer - 10/10 - Luxor Live Foto Candy Dulfer te Culinesse 2022 Foto Candy Dulfer te Candy Dulfer - 08/02 - Paradiso Foto Candy Dulfer te Candy Dulfer - 06/12 - Paradiso Foto Candy Dulfer te Candy Dulfer - 08/02 - Paradiso
 
Bekijk alle 100 foto's van Candy Dulfer

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws