concert: Candy Dulfer - More Sax, Candy & Rock-‘n-roll in Theater aan de Schie op VRIJDAG 31 MAART 2023

  • Candy Dulfer
    Candy Dulfer - 06/12 - Paradiso
    © Irwan Notosoetarso
  • Candy Dulfer
    Westerpop 2018
    © Anja de Bruijn
VR.
31 MRT
CANDY DULFER - MORE SAX, CANDY & ROCK-‘N-ROLL Theater aan de Schie, Schiedam
2023
Hoofdprogramma Candy Dulfer

EXTRA INFORMATIE

Dit seizoen keert de topsaxofoniste terug met More Sax, Candy & Rock-’n-Roll; een unieke muzikale avond waarin Candy natuurlijk sax speelt maar ook met humor en passie vertelt over haar avonturen met wereldsterren als Prince en Van Morrison. Haar prille begin bij de fanfare. En hoe ze als tiener in de band van Rosa King op het North Sea Jazz Festival belandde.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Theater aan de Schie in Schiedam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Theater aan de Schie in Schiedam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Candy Dulfer - More Sax, Candy & Rock-‘n-roll in Theater aan de Schie plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Candy Dulfer

Foto Candy Dulfer te Candy Dulfer - 03/09 - podium Victorie Foto Candy Dulfer te Culinesse 2022 Foto Candy Dulfer te Candy Dulfer - 11/01 - Mezz Foto Candy Dulfer te Candy Dulfer - 06/12 - Paradiso Foto Candy Dulfer te North Sea Jazz 2016 - Zondag Foto Candy Dulfer te Candy Dulfer - 03/09 - podium Victorie
 
Bekijk alle 100 foto's van Candy Dulfer

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws