concert: The Super Soakers in Merleyn op ZATERDAG 28 JANUARI 2023

  • Marathon
    Popronde Amsterdam 2022
    © Andrea Roell
ZA.
28 JAN
THE SUPER SOAKERS 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2023
Hoofdprogramma The Super Soakers
Voorprogramma Marathon

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 28 januari 2023.
Dat is 476 dagen geleden.

Concert uitverkocht
The Super Soakers in Merleyn is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
za 28 jan
The Super Soakers + Marathon
Merleyn, Nijmegen
€ 6,50

EXTRA INFORMATIE

Vanavond presenteert de Nijmeegse band The Super Soakers hun 3e EP ‘Shepherd and the Scapegoat’. Waarvan de eerste single ‘What A Year’ vanaf nu te horen is.

Normaliter worden The Super Soakers gekenmerkt door een wirwar van staccato riffs die bij elkaar worden gezongen door geëngageerde teksten, de nieuwe EP vliegt uit de bocht en ontwikkelt zich als een ongeluk in slow-motion. Een bonte verzameling urgente songs over rottende geheimen, religieuze uitholling en een boze middenklasse proberen zin te maken van de absurditeit van het bestaan die vervolgens weer afgebroken wordt in de liveshows waar de chaos gevierd wordt.

De support wordt verzorgd door het Amsterdamse Marathon, een post-punk outfit die klinkt als een zenuw met groeipijn, een veter tussen de roltrap of een Cobra6 die misschien nog gaat ontploffen.

Foto's van Marathon

Foto Marathon te Waterpop 2023 Foto Marathon te Popronde Amsterdam 2022 Foto Marathon te Waterpop 2023 Foto Marathon te Waterpop 2023 Foto Marathon te Waterpop 2023 Foto Marathon te Waterpop 2023
 
Bekijk alle 8 foto's van Marathon

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws