concert: Dirty Loops in TivoliVredenburg op ZATERDAG 08 APRIL 2023

ZA.
08 APR
DIRTY LOOPS Ronda, 20:15 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2023
Hoofdprogramma Dirty Loops
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Dirty Loops in TivoliVredenburg
Tickets Dirty Loops:
Weet waar je koopt!
za 08 apr
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 30,75

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De Zweedse band Dirty Loops maakt op onnavolgbare wijze jazzfunkversies van grote pophits – onder anderen Adele, Lady Gaga, Britney Spears, Justin Bieber en Michael Jackson gingen al door de blender. Wat meehelpt is dat alle drie de bandleden geweldige muzikanten zijn – niet voor niets mogen ze Quincy Jones tot hun fans rekenen. Behalve in covers maken is Dirty Loops ook goed in het schrijven van eigen materiaal, zoals maar weer eens blijkt op hun meest recente album Turbo (2021). Openingstrack Follow The Light bevat het complete Dirty Loops-DNA: virtuositeit, spelplezier en een flinke dosis funk!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in TivoliVredenburg in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Dirty Loops in TivoliVredenburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerd nieuws