concert: De Toegift in Merleyn op DONDERDAG 23 FEBRUARI 2023

  • De Toegift
    Eurosonic Noorderslag (ESNS) - zaterdag
    © Serge Hasperhoven
DO.
23 FEB
DE TOEGIFT 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2023
Hoofdprogramma De Toegift

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 23 februari 2023.
Dat is 426 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets De Toegift in Merleyn
DEZE De Toegift TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 23 feb
Merleyn, Nijmegen
€ 11,00

EXTRA INFORMATIE

De Toegift combineert de werelden van poëzie en hedendaagse indie muziek tot datgene wat ze het liefst maken: Nederlandstalige indie met invloeden uit jazz. Altijd op zoek naar experiment, authenticiteit en het perfecte lied, speelt de Zeeuwse band met thema’s over tijd en nostalgie.

Begin 2022 kwam er plots een nieuw geluid uit Zeeland. De Toegift maakte zijn debuut met de EP ‘En Ik Kon Alles Zien’. Het lied ‘Nollestrand’ – een meeslepende ode aan dit specifieke stukje kust – sprong bij liefhebbers van Nederlandse indie direct in het oog.

Met ‘Nooit, Misschien’ borduurt de band voort op de thematiek van de eerste EP, waarbij ze ook muzikaal nieuw terrein verkennen. In het najaar van 2022 gaat De Toegift het land door met de Popronde, waarbij 3voor12 ze heeft uitgeroepen als Popronde-talent.

Foto's van De Toegift

Foto De Toegift te Best Kept Secret Festival - Zaterdag Foto De Toegift te Eurosonic Noorderslag (ESNS) - zaterdag Foto De Toegift te Eurosonic Noorderslag (ESNS) - zaterdag Foto De Toegift te Popronde Nijmegen 2022 Foto De Toegift te Best Kept Secret Festival - Zaterdag Foto De Toegift te Best Kept Secret Festival - Zaterdag
 
Bekijk alle 10 foto's van De Toegift

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws