concert: Kingfisher Sky plays Kate Bush in De Piek op ZATERDAG 01 APRIL 2023

  • Kingfisher Sky
    Schollenpop 2015
    © Arend Jan Hermsen
  • Kingfisher Sky
    Schollenpop 2015
    © Arend Jan Hermsen
ZA.
01 APR
KINGFISHER SKY PLAYS KATE BUSH 21:00 uur De Piek, Vlissingen
2023
Hoofdprogramma Kingfisher Sky
Toegang VVK €17,- | Deur €20,-

EXTRA INFORMATIE

Kingfisher Sky heeft haar bewondering voor Kate Bush nooit onder stoelen of banken gestoken! Sinds het ontstaan van de band vormt het oeuvre van Kate Bush een grote bron van inspiratie voor deze Haagse muzikanten. Nadat incidenteel covers van bijv. Cloudbusting en Running up that Hill op de setlist belandden wilde de band heel graag een hele show in het teken laten staan van de enigmatische zangeres/songwriter! Uiteraard komen de klassiekers als Wuthering Heights en Running up that Hill voorbij maar ook andere pareltjes uit haar rijke repertoire blijven niet ongemoeid!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Piek in Vlissingen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Piek in Vlissingen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Kingfisher Sky plays Kate Bush in De Piek plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Kingfisher Sky

Foto Kingfisher Sky te KingFisher Sky zingt Kate Bush - 19/03 - Corneel Foto Kingfisher Sky te KingFisher Sky zingt Kate Bush - 19/03 - Corneel Foto Kingfisher Sky te FemME 2015 Foto Kingfisher Sky te KingFisher Sky zingt Kate Bush - 19/03 - Corneel Foto Kingfisher Sky te Schollenpop 2015 Foto Kingfisher Sky te Schollenpop 2015
 
Bekijk alle 17 foto's van Kingfisher Sky

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws