concert: Froukje in 013 op DONDERDAG 18 MEI 2023

  • Froukje
    Popronde Preparty - 12/9 - Doornroosje
    © Kaylyn Bourne
  • Froukje
    Popronde Preparty - 12/9 - Doornroosje
    © Kaylyn Bourne
DO.
18 MEI
FROUKJE Main, 20:00 uur 013, Tilburg
2023
Hoofdprogramma Froukje
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Froukje in 013
Tickets Froukje:
Weet waar je koopt!
do 18 mei
013, Tilburg
€ 30,80

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Froukje gold nog niet zo heel lang geleden als één van de Nederlandse alternatieve popbeloften, maar heeft ondertussen bewezen dat ze het stadium van belofte voorbij is. Op 19-jarige leeftijd breekt ze door met 'Ik Wil Dansen' dat ook wordt gekozen tot Song Van Het Jaar door het publiek van VPRO/3voor12. Met EP 'Licht En Donker' deelt ze haar kijk op de pandemie en daarop volgt 'Uitzinnig' met hits als Zonder Gezicht (ft S10) en Niets Tussen, waarop de jonge singer-songwriter wederom de muziek en teksten zelf heeft geschreven. Ze stond op Lowlands, Pinkpop en Concert at Sea en brak de festivaltenten één voor één af met haar aanstekelijke en dansbare pop. Klein en kwetsbaar of groots en meeslepend, Froukje kan het allemaal.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in 013 in Tilburg. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van 013 in Tilburg? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Froukje in 013 plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Froukje

Foto Froukje te Froukje - 27/06 - Podium Victorie Foto Froukje te Huntenpop 2022 Foto Froukje te Froukje - 18/03 - Paradiso Foto Froukje te Froukje - 27/06 - Podium Victorie Foto Froukje te Sziget 2022 - Donderdag Foto Froukje te Froukje - 29/05 - Hedon
 
Bekijk alle 134 foto's van Froukje

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws