concert: Crows in Rotown op DINSDAG 14 FEBRUARI 2023

  • Crows
    Left of the Dial 2018
    © Anja de Bruijn
  • Drahla
    Eurosonic Noorderslag 2019 - donderdag
    © Anne-Marie Kok
DI.
14 FEB
CROWS 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2023
Hoofdprogramma Crows
Voorprogramma Drahla

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op dinsdag 14 februari 2023.
Dat is 435 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Crows in Rotown
DEZE Crows TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
di 14 feb
Rotown, Rotterdam

EXTRA INFORMATIE

Crows is zonder twijfel één van de meest smaakvolle post-punkbands van de UK. De heren brengen een volle bak ruis met pompende drums, vlees verscheurende gitaren en ruige baslijnen op elk nummer dat ze uitbrengen, om nog maar niet te spreken over de profetische zang en afwisseling van de twee microfoons van de zanger.

Zo heeft de band ook een beruchte live reputatie opgebouwd, waarmee ze fan-favorieten in ons kikkerlandje zijn geworden. En de snoeiharde en donkere punk wordt wederom goed vertegenwoordigd op hun laatste album, Beware Believers, wat wellicht hun beste werk tot nu toe is. De band reisde in 2022 af naar het beroemde SXSW, deden ze hun eerste Amerikaanse headline-tour en verzorgde ze het voorprogramma van Wolf Alice en Gilla Band. En nu komen ze Rotterdam weer in een wolk van duisternis omhullen, en Rotown op haar grondvesten laten schudden.

Foto's van Crows, Drahla

Foto Crows te Crows - 15/02 - Vera Foto Crows te Left of the Dial 2018 Foto Crows te Crows - 15/02 - Vera Foto Crows te Crows - 15/02 - Vera Foto Crows te Crows - 15/02 - Vera Foto Crows te Crows - 15/02 - Vera
 
Bekijk alle 21 foto's van Crows
Bekijk alle 11 foto's van Drahla

Gerelateerde festivals