concert: Fleddy Melculy in Doornroosje op ZATERDAG 29 APRIL 2023

  • Tusky
    Dauwpop 2018
    © Anne-Marie Kok
  • Tusky
    Breda barst 2018
    © Marc de Jong
ZA.
29 APR
FLEDDY MELCULY Paarse Zaal, 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2023
Hoofdprogramma Fleddy Melculy
Voorprogramma Tusky
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Fleddy Melculy in Doornroosje
Tickets Fleddy Melculy:
Weet waar je koopt!
za 29 apr
Doornroosje, Nijmegen
€ 20,00

EXTRA INFORMATIE

De Belgische band Fleddy Melculy brak in 2016 meteen door met hun hit ‘T-shirt Van Metallica’. De hardcore/metal met puntige Vlaamstalige teksten uit de koker van opperbrulboei Jeroen Camerlynck mag dan begonnen zijn als een grap, het is inmiddels wel mooi de beste Belgenmop aller tijden. Inmiddels heeft de band drie albums uitgebracht en heeft het kwintet een live status waar je ú tegen zegt! Dat hebben we al een paar keer live mogen ervaren in de keizerstad.

Aan Tusky de taak om de zaal op te warmen. Dit zou een koud kunstje moeten zijn voor de Nederlandse punkrockers. De bijtende mix van hardcore, punk is uitermate geschikt voor de moshers, de headbangers, de schreeuwers, de skaters en iedereen die verder wel van een beetje pit houdt!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Doornroosje in Nijmegen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Fleddy Melculy in Doornroosje plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Fleddy Melculy, Tusky

Foto Fleddy Melculy te Waterpop 2018 Foto Fleddy Melculy te Groezrock 2019 Foto Fleddy Melculy te Pedro Pico Pop 2017 Foto Fleddy Melculy te Baroeg Open Air 2018 Foto Fleddy Melculy te Waterpop 2018 Foto Fleddy Melculy te Pedro Pico Pop 2017
 
Bekijk alle 52 foto's van Fleddy Melculy
Bekijk alle 83 foto's van Tusky

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan