concert: Fleddy Melculy in Doornroosje op ZATERDAG 29 APRIL 2023 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Fleddy Melculy
    Freddy Melculy / Rectum Raiders - 23/03 - Doornroosje
    © Bernard Bodt
  • Tusky
    Breda barst 2018
    © Marc de Jong


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Fleddy Melculy in Doornroosje) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZA.
29 APR
FLEDDY MELCULY Paarse Zaal, 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2023
Hoofdprogramma Fleddy Melculy
Voorprogramma Tusky

EXTRA INFORMATIE

De Belgische band Fleddy Melculy brak in 2016 meteen door met hun hit ‘T-shirt Van Metallica’. De hardcore/metal met puntige Vlaamstalige teksten uit de koker van opperbrulboei Jeroen Camerlynck mag dan begonnen zijn als een grap, het is inmiddels wel mooi de beste Belgenmop aller tijden. Inmiddels heeft de band drie albums uitgebracht en heeft het kwintet een live status waar je ú tegen zegt! Dat hebben we al een paar keer live mogen ervaren in de keizerstad.

Aan Tusky de taak om de zaal op te warmen. Dit zou een koud kunstje moeten zijn voor de Nederlandse punkrockers. De bijtende mix van hardcore, punk is uitermate geschikt voor de moshers, de headbangers, de schreeuwers, de skaters en iedereen die verder wel van een beetje pit houdt!

Foto's van Fleddy Melculy, Tusky

Foto Fleddy Melculy te ScumBash 2017 Foto Fleddy Melculy te Baroeg Open Air 2018 Foto Fleddy Melculy te Graspop Metal Meeting 2018 - Donderdag Foto Fleddy Melculy te Pedro Pico Pop 2017 Foto Fleddy Melculy te ScumBash 2017 Foto Fleddy Melculy te Groezrock 2019
 
Bekijk alle 57 foto's van Fleddy Melculy
Bekijk alle 83 foto's van Tusky

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest