concert: La Dispute in Melkweg op ZATERDAG 06 MEI 2023

  • La Dispute
    Pukkelpop 2018 - Zaterdag
    © Joyce van Doorn
  • La Dispute
    Pukkelpop 2018 - Zaterdag
    © Joyce van Doorn
ZA.
06 MEI
LA DISPUTE Max, 19:30 uur Melkweg, Amsterdam
2023
Hoofdprogramma La Dispute
Voorprogramma Pool Kids
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets La Dispute in Melkweg
Tickets La Dispute:
Weet waar je koopt!
za 06 mei
Melkweg, Amsterdam
€ 25,75

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De live performances van La Dispute zijn intens en genadeloos. In 2004 werd de Amerikaanse post-hardcore band gevormd door vijf vrienden uit Michigan. Zij brachten in 2007 hun eerste EP ‘Vancouver’ uit en die werd al snel opgevolgd door een vloedgolf aan vette releases. De sound van La Dispute doet denken aan bands als Refused, At The Drive-In en Thursday.
Nu twaalf jaar na de release van ‘Wildlife’ komt de band richting Amsterdam om het album te vieren en integraal te spelen! De plaat ‘Wildlife’ is een onderzoek van een stad in beweging, de mensen die het bevolken, en de tragedies die hen en ons schijnbaar elke dag verslag wordt verteld door middel van de korte verhalen van een jonge man die alleen in een kamer zit, en documenteert zoektocht van een individu naar betekenis in de beproevingen van anderen te midden van de gevolgen van zijn eigen niet nader genoemde tragedie.

De avond wordt geopend door Pool Kids en Oceanator!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Melkweg in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Melkweg in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat La Dispute in Melkweg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van La Dispute, Pool Kids

Foto La Dispute te Ieperfest 2011 Foto La Dispute te Touché Amoré - 24/7 - Kafee Aloys Foto La Dispute te Pukkelpop 2018 - Zaterdag Foto La Dispute te Touché Amoré - 24/7 - Kafee Aloys Foto La Dispute te Ieperfest 2011 Foto La Dispute te Touché Amoré - 24/7 - Kafee Aloys
 
Bekijk alle 8 foto's van La Dispute

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan

Leden die hier naar toe willen