concert: Starfish - Releaseshow + Support in Patronaat op ZATERDAG 08 APRIL 2023

  • Starfish
    Mixtream 2022
    © Irwan Notosoetarso
ZA.
08 APR
STARFISH - RELEASESHOW + SUPPORT Grote Zaal (Stage 1), 19:30 uur Patronaat, Haarlem
2023
Hoofdprogramma Starfish

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 08 april 2023.
Dat is 378 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Starfish - Releaseshow + Support in Patronaat
DEZE Starfish - Releaseshow + Support TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 08 apr
Patronaat, Haarlem
€ 15,00

EXTRA INFORMATIE

Haarlemse helden Starfish gaan eindelijk hun debuutalbum uitbrengen en dat moet natuurlijk gevierd worden. Verwacht een klapper van een heerlijk en laidback reggaerock album. Een die deels gecrowfund wordt door iedereen die de sympathieke gasten in Starfish een warm hart toedraagt.

Met hun zonnige cocktail van reggae, ska, pop en surfrock maken de jongens van Starfish er graag een feestje van. Met optredens met onder andere Will & the People, Chef’Special, Jaya The Cat & Sticky Fingers heeft de band al heel wat optredens op hun naam staan in binnen- en buitenland. Niet alleen Nederland danst op de energieke zomerbeats van de vier beach boys uit Heemskerk.

Ook ItaIië, Frankrijk, Bonaire en Curaçao moesten er al eerder aan geloven. Met nummers als ‘Sunburn’, ‘Poolparty’, ‘Weightless’ en ‘No Rasta’ brengen ze de sunny vibes. Voetjes in het zand, een biertje in je hand, je voelt het al; je bent op het strand!

Foto's van Starfish

Foto Starfish te Mixtream 2022 Foto Starfish te MadNes 2023 Foto Starfish te Mixtream 2022 Foto Starfish te MadNes 2023 Foto Starfish te Mixtream 2022 Foto Starfish te Mixtream 2022
 
Bekijk alle 13 foto's van Starfish

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws