concert: Raye in Melkweg op ZATERDAG 25 FEBRUARI 2023

  • Raye
    Raye - 11/10 - Tolhuistuin
    © Phaedra Wijnstroot
ZA.
25 FEB
RAYE Max, 20:00 uur Melkweg, Amsterdam
2023
Hoofdprogramma Raye

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 25 februari 2023.
Dat is 26 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Raye in Melkweg
DEZE Raye TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 25 feb
Melkweg, Amsterdam
€ 18,40

EXTRA INFORMATIE

Met meer dan 2,3 biljoen streams op haar naam, is de Britse singer-songwriter RAYE, één van de meest gestreamde artiesten in de wereld. De Britse brak 2016 door met features op ‘By Your Side’ van Jonas Blue en ‘You Don’t Know Me’ van Jax Jones. Sindsdien is de zangeres in een stroomversnelling geraakt! Zo heeft ze nummers geschreven voor grote namen als o.a. John Legend, Khalid, David Guetta en Beyoncé. Naast dat RAYE schrijft, staat ze ook zelf graag op het podium en is het voor ons dan ook geen verrassing dat ze maar liefst, één dubbel-platina, vier platina, twee gouden en drie zilveren singles op haar naam heeft staan.

Aan creativiteit ontbreekt het niet bij de zangeres, des te groter was de frustratie toen zij vorige zomer haar album niet kon releasen. Deze frustratie resulteerde er in dat RAYE zich genoodzaakt voelde een break te nemen en haar eigen pad te vinden. But she is back! Op 3 februari brengt de zangeres haar debuutalbum, ‘My 21st Century Blues’ uit,en komt zij in dezelfde maand ter ere van haar gloednieuwe album naar Amsterdam!

Foto's van Raye

Foto Raye te Raye - 11/10 - Tolhuistuin Foto Raye te Raye - 11/10 - Tolhuistuin Foto Raye te Raye - 11/10 - Tolhuistuin Foto Raye te Raye - 11/10 - Tolhuistuin Foto Raye te Raye - 11/10 - Tolhuistuin Foto Raye te Raye - 11/10 - Tolhuistuin
 
Bekijk alle 11 foto's van Raye

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest