concert: King No One in Rotown op ZONDAG 02 APRIL 2023

  • King No One
    King No-One - 3/05 - Melkweg
    © Melissa van Koldam
  • King No One
    King No-One - 3/05 - Melkweg
    © Melissa van Koldam
ZO.
02 APR
KING NO ONE 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2023
Hoofdprogramma King No One

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 02 april 2023.
Dat is 388 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets King No One in Rotown
DEZE King No One TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
zo 02 apr
Rotown, Rotterdam
€ 13,50

EXTRA INFORMATIE

Het uit York afkomstige King No-One heeft met hun glammed up en catchy alt-rock al menig festivalganger een geweldige avond bezorgd, maar nu komen ze ook op een Europese clubtour deze hartjes sneller laten kloppen. De heren hebben bijvoorbeeld al op Reading & Leeds gespeeld en een victorie-tour gedaan in Engeland met uitverkochte shows.

Als je de nummers van deze groep maar één keer hebt gehoord dan blijven ze voor lange tijd in je hoofd hangen. Ze zijn onwijs slim geschreven en erg catchy met een hoog popgehalte. De muziek geeft een bepaalde vintage feel en je wordt automatisch meegenomen in het verhaal van de popsongs, of je het wil of niet. Ook deze avond zul je worden meegesleurd door de muziek waarbij je voetjes niet anders kunnen dan van de vloer loskomen.

Foto's van King No One

Foto King No One te King No-One - 3/05 - Melkweg Foto King No One te King No-One - 3/05 - Melkweg Foto King No One te King No-One - 3/05 - Melkweg Foto King No One te King No-One - 3/05 - Melkweg Foto King No One te King No-One - 3/05 - Melkweg Foto King No One te King No-One - 3/05 - Melkweg
 
Bekijk alle 12 foto's van King No One