concert: Navarone in Doornroosje op VRIJDAG 03 MAART 2023

VR.
03 MRT
NAVARONE Rode Zaal, 19:45 uur Doornroosje, Nijmegen
2023
Hoofdprogramma Navarone

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 03 maart 2023.
Dat is 412 dagen geleden.

Concert uitverkocht
Navarone in Doornroosje is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
vr 03 mrt
Navarone
Doornroosje, Nijmegen
€ 27,50

EXTRA INFORMATIE

Classic, Progressive, Grunge, Alternative of Stoner? De Nijmeegse rockband Navarone draait er de hand niet voor om. Ze schuwen niets, smijten met modder, schreeuwen je toe maar fluisteren tegelijkertijd ook in je oor. Van extreem luid naar heel intiem, maar altijd authentiek en vol overgave. Groots gemaakt en groots gebracht. Rock van kaliber dus. Alsof het speciaal bedoeld is voor stadions en uitgestrekte festivalweides.
Een volledig nieuw album staat gepland voor februari 2023. Verwacht een nog hoger niveau dan tevoren in termen van compositie en productie. Ook in termen van kracht, dynamiek, diepgang en diversiteit zetten ze een paar stappen vooruit. De prognose voor Navarone is duidelijk: deze muzikanten hebben het heden en de toekomst van rock in de palm van hun handen.

Foto's van Navarone

Foto Navarone te Zwarte Cross Festival 2019 Foto Navarone te Appelpop 2019 Foto Navarone te Paaspop 2019- vrijdag Foto Navarone te Cityrock Leeuwarden 2017 Foto Navarone te Brabant Open Air 2013 Foto Navarone te Navarone - 04/03 - Podium Victorie
 
Bekijk alle 176 foto's van Navarone

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest