concert: Richard Bona En Metropole Orkest in Amare op MAANDAG 04 SEPTEMBER 2023

  • Metropole Orkest
    Amsterdam Dance Event 2017 - Woensdag
    © Linde Dorenbos
  • Metropole Orkest
    Amsterdam Dance Event 2017 - Woensdag
    © Linde Dorenbos
MA.
04 SEP
RICHARD BONA EN METROPOLE ORKEST Concertzaal, 20:00 uur Amare, Den Haag
2023
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Richard Bona En Metropole Orkest in Amare
Tickets Richard Bona En Metropole Orkest:
Weet waar je koopt!
ma 04 sep
Amare, Den Haag
€ 10,00 - 38,00

EXTRA INFORMATIE

Net als het Metropole Orkest staat Richard Bona bekend om zijn liefde voor het mixen van jazz met zijn muzikale roots en invloeden van wereld- en popmuziek. Bona begon in Kameroen als een multi-instrumentalist, de muziek van Jaco Pastorius inspireerde hem zich te specialiseren als bassist. Gedurende zijn carrière is hij constant bezig zijn muzikale wereld uit te breiden door samen te werken met artiesten als Joe Zawinul, Salif Keita, George Benson, Chaka Khan, Pat Metheny, Quincy Jones en Alfredo Rodriguez, heeft hij zijn muzikale wereld gedurende zijn carrière voortdurend uitgebreid. Het orkest en de bassist zijn geen vreemden van elkaar. Metropole Orkest nodigde Bona uit als solist voor zijn International Arrangers Workshop in 2013 en vond elkaar daar in de visie op muziek als universele taal. Na wederom het podium te hebben gedeeld tijdens de Quincy Jones Prom in 2016, hebben ze nu het perfecte moment gevonden om te werken aan het creëren van een nog rijkere mix van muziekstijlen. Met het Metropole Orkest brengt Richard Bona orkestrale versies van zijn beste werk en nieuw gecomponeerde muziek.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Amare in Den Haag. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Amare in Den Haag? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Richard Bona En Metropole Orkest in Amare plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Metropole Orkest, Richard Bona

Foto Metropole Orkest te Kovacs / Metropole Orkest - 29/10 - Koninklijk theater Carré Foto Metropole Orkest te Lalah Hathaway / Metropole Orkest - 18/09 - Ahoy (RTM Stage) Foto Metropole Orkest te Amsterdam Dance Event 2017 - Woensdag Foto Metropole Orkest te Kovacs / Metropole Orkest - 29/10 - Koninklijk theater Carré Foto Metropole Orkest te Kovacs / Metropole Orkest - 29/10 - Koninklijk theater Carré Foto Metropole Orkest te Kovacs / Metropole Orkest - 29/10 - Koninklijk theater Carré
 
Bekijk alle 16 foto's van Metropole Orkest
Bekijk alle 1 foto's van Richard Bona

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan