concert: Rob Tognoni band in Het Bolwerk op ZATERDAG 18 MAART 2023

ZA.
18 MRT
ROB TOGNONI BAND 21:00 uur Het Bolwerk, Sneek
2023
Hoofdprogramma Rob Tognoni band
Toegang vvk 15,- zaal 17,50

EXTRA INFORMATIE

Het razende gitaarspel van Tognoni is een stoere combinatie van rock en blues. Vurig, energiek en explosief. Je hoort BB King terug, maar ook Cream, Jimi Hendrix en AC/DC. De inmiddels 62-jarige Tognoni begon zijn muzikale carrière in de band Skidrow Boys en ging in de jaren 90 zelfstandig verder. Inmiddels heeft hij meer dan twintig albums op zijn naam staan. Op de laatste plaat, het in 2020 uitgebrachte Catfish Cake, staat het prachtige 'Fat Orange Man'.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Het Bolwerk in Sneek. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Het Bolwerk in Sneek? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Rob Tognoni band in Het Bolwerk plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Rob Tognoni band

Foto Rob Tognoni band te Bospop 2006 Foto Rob Tognoni band te Bluesrock Festival Tegelen 2022 Foto Rob Tognoni band te Bluesrock Festival Tegelen 2022 Foto Rob Tognoni band te Moulin Blues 2007 Foto Rob Tognoni band te Moulin Blues 2007 Foto Rob Tognoni band te Moulin Blues 2007
 
Bekijk alle 7 foto's van Rob Tognoni band

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals