concert: Ten Years After in Het Bolwerk op ZATERDAG 28 JANUARI 2023

  • Ten Years After
    Ten Years After - 07/12 - Podium Victorie
    © Irwan Notosoetarso
  • Ten Years After
    Ten Years After - 07/12 - Podium Victorie
    © Irwan Notosoetarso
ZA.
28 JAN
TEN YEARS AFTER 21:00 uur Het Bolwerk, Sneek
2023
Hoofdprogramma Ten Years After
Toegang vvk 28,- zaal 30,-

EXTRA INFORMATIE

De Engelse band Ten Years After wordt gezien als de pionier van de Britse blues invasie. Zelfs na 53 jaar zit de band niet stil. Eén van de meest iconische optredens in de film over het legendarische Woodstock Festival in 1969, is zonder enige twijfel de show van de band. Het nummer ‘Going Home’ staat sindsdien voorgoed in de muzikale geheugens gebeiteld van een hele generatie pop- en rockliefhebbers.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Het Bolwerk in Sneek. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Het Bolwerk in Sneek? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Ten Years After in Het Bolwerk plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Ten Years After

Foto Ten Years After te Ten Years After - 23/11 - Q-Factory Foto Ten Years After te Ribs & Blues 2006 Foto Ten Years After te Ten Years After - 23/11 - Q-Factory Foto Ten Years After te Ten Years After - 23/11 - Q-Factory Foto Ten Years After te Ten Years After - 07/12 - Podium Victorie Foto Ten Years After te Ten Years After - 07/12 - Podium Victorie
 
Bekijk alle 28 foto's van Ten Years After

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws