concert: Rondé in Doornroosje op ZONDAG 16 APRIL 2023

  • Rondé
    Concert At Sea 2015
    © Diewertje Linders
  • Rondé
    Concert At Sea 2015
    © Diewertje Linders
ZO.
16 APR
RONDÉ Rode Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2023
Hoofdprogramma Rondé
Concert uitverkocht
Rondé in Doornroosje is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
zo 16 apr
RONDÉ
Doornroosje, Nijmegen
€ 22,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Volgens onze informatie is dit concert uitverkocht. Mogelijk worden er op Ticketswap nog wel tickets voor Rondé aangeboden.

EXTRA INFORMATIE

De vierkoppige Nederlandse indiepopband RONDÉ brak in 2014 met hun eerste single Run meteen door. Inmiddels zijn we zes jaar, meerdere hits en optredens op prestigieuze festivals als Lowlands, Concert at SEA en Appelpop verder en is de band is niet meer weg te denken van de vaderlandse podia en radio.

Dat RONDÉ na 7 jaar nog steeds een popgroep is om rekening mee te houden, blijkt uit de nieuwe singles ‘Hard To Say Goodbye’ & ‘Love Myself’, de grootste hits uit hun carrière tot nu toe. Met airplay op alle nationale Nederlandse radiostations, grote tv-optredens, meer dan 40 miljoen streams en meer dan 1 miljoen maandelijkse luisteraars kunnen we stellen dat RONDÉ nog steeds volle bak meedraait in de top van de Nederlandse popmuziek – en hoe. Om dit wederom te onderstrepen bracht de band in september de nieuwe single ‘Bright Eyes’ uit. Een energieke song over niet meer achteromkijken.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Doornroosje in Nijmegen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Rondé in Doornroosje plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Rondé

Foto Rondé te Rondé - 15/10 - Gebr. De Nobel Foto Rondé te Songbird Festival 2015 - Zaterdag Foto Rondé te Dauwpop 2022 Foto Rondé te Live on The Beach 2019 - Zaterdag Foto Rondé te Rondé - 12/10 - TivoliVredenburg Foto Rondé te Rondé - 07/03 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 219 foto's van Rondé

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan