concert: Jeff Buckley, a live rockumentary in Perron-3 op ZATERDAG 18 MAART 2023

  • Slow Pilot
    K's Choice - 24/05 - TivoliVredenburg
    © Arend Jan Hermsen
  • Slow Pilot
    K's Choice - 24/05 - TivoliVredenburg
    © Arend Jan Hermsen
ZA.
18 MRT
JEFF BUCKLEY, A LIVE ROCKUMENTARY 20:30 uur Perron-3, Rosmalen
2023
Hoofdprogramma Slow Pilot

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 18 maart 2023.
Dat is 377 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Jeff Buckley, a live rockumentary in Perron-3
DEZE Jeff Buckley, a live rockumentary TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 18 mrt
Perron-3, Rosmalen

EXTRA INFORMATIE

In 2022 is het precies 25 jaar geleden dat het muzikale godenkind Jeff Buckley jammerlijk werd meegesleurd door de stroming van de Mississippi. De ideale aanleiding voor de Vlaamse band Slow Pilot om een voorstelling te maken als eerbetoon. De man bracht tijdens zijn leven slechts 1 album uit, maar liet op de muziekwereld niettemin een onuitwisbare stempel achter.

Maar wie was Jeff Buckley? Waaruit haalde hij zijn inspiratie? Wat heeft hij tijdens zijn korte leven meegemaakt? En ook: wat heeft Nederland met Buckley en Buckley met Nederland? Op die vragen krijgt u een antwoord in deze bijzondere muzikale voorstelling.

Op zoek naar de sporen die Buckley tijdens zijn doortocht in de Lage Landen achterliet, werden mensen geïnterviewd die destijds zijn pad hebben gekruist, zoals co-writer en bandlid Gary Lucas, maar ook fans, medewerkers bij platenfirma's en concert-organisatoren. Het leverde uniek beeldmateriaal en verhalen op die een bijzondere inkijk geven in de wereld van Jeff.

Foto's van Slow Pilot

Foto Slow Pilot te K's Choice - 24/05 - TivoliVredenburg Foto Slow Pilot te K's Choice - 24/05 - TivoliVredenburg Foto Slow Pilot te K's Choice - 24/05 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 3 foto's van Slow Pilot