concert: Ellen Ten Damme – Barock in Openluchttheater Valkenburg op ZATERDAG 17 JUNI 2023

  • Ellen ten Damme
    Ellen ten Damme - 24/12 - Paradiso
    © Erik Knevelbaard
  • Ellen ten Damme
    Ellen ten Damme - 24/12 - Paradiso
    © Erik Knevelbaard
ZA.
17 JUN
ELLEN TEN DAMME – BAROCK 20:30 uur Openluchttheater Valkenburg, Valkenburg
2023
Hoofdprogramma Ellen ten Damme
Toegang 29,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Met BAROCK presenteert Nederlands meest veelzijdige zangeres een nieuwe muziektheatershow in het verlengde van haar succes-shows Paris-Berlin en Casablanca. Dit keer droomt Ellen ten Damme weg in frivole vergankelijkheid aan een 17e eeuws hof vol schimmige intriges, schandalen en scabreuze excessen.

BAROCK is een tragédie lyrique die verder dan ooit terug in de tijd gaat en toch helemaal van nu is. Klatergoud blinkt op sociale media en de schone schijn is oogverblindend. Ellen ten Damme straalt als een prettig krankzinnige zonnekoningin temidden van haar entourage, ze verleidt, ze flirt en ze boeit met haar onuitputtelijke energie. De theaterkrant schreef: “Met Barock bewijst Ellen ten Damme opnieuw dat ze alles kan. Dit is totaaltheater van de bovenste plank“

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Openluchttheater Valkenburg in Valkenburg. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Openluchttheater Valkenburg in Valkenburg? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Ellen Ten Damme – Barock in Openluchttheater Valkenburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Ellen ten Damme

Foto Ellen ten Damme te Ellen ten Damme - 03/09 - Zuiderparktheater Foto Ellen ten Damme te Ellen ten Damme - 01/12 - Koninklijk Theater Carré Foto Ellen ten Damme te Ellen ten Damme - 03/09 - Zuiderparktheater Foto Ellen ten Damme te Vrienden van Amstel 2006 Foto Ellen ten Damme te Parade Den Haag - donderdag 12 juli 2012 Foto Ellen ten Damme te Ellen ten Damme - 01/12 - Koninklijk Theater Carré
 
Bekijk alle 101 foto's van Ellen ten Damme

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws