concert: The Cool Greenhouse in Rotown op MAANDAG 13 FEBRUARI 2023

  • The Cool Greenhouse
    Best Kept Secret Festival - Zaterdag
    © Iris Neline Kuit
  • The Cool Greenhouse
    Best Kept Secret Festival - Zaterdag
    © Iris Neline Kuit
MA.
13 FEB
THE COOL GREENHOUSE 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2023
Hoofdprogramma The Cool Greenhouse
Voorprogramma Venus Tropicaux

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op maandag 13 februari 2023.
Dat is 430 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets The Cool Greenhouse in Rotown
DEZE The Cool Greenhouse TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
ma 13 feb
Rotown, Rotterdam
€ 14,50

EXTRA INFORMATIE

The Cool Greenhouse ontpopte zich als een van de meest charismatische bands tijdens Left Of The Dial. Een grote reden voor hun winnende formule is de manier waarop frontman Tom Greenhouse met woorden omgaat. Greenhouse omzeilt de clichés en omarmt de eigenaardigheden des werelds als een hopeloze romanticus.

Zijn teksten verwijzen vaak naar popcultuur-fragmenten, literatuur en obscure weetjes, barstend van de humor en slingerend van de rommelmarkt van de Rotary Club naar de woonkamer van Margaret Thatcher tot aan futuristische reizen naar muzikale VR, waarbij de haarscherpe humor de pijlen richt op de gammon-lessen, het landelijke conservatisme en tal van andere laat-kapitalistische absurditeiten.

Al deze hersenspinsels ontrafelen zich binnen de lijzige, minimalistische postpunk van het gezelschap, dat op het podium de neiging heeft om los te barsten tot een feestje waarin alle slechte uit-de-maat danspasjes opeens cool en modieus worden.

Foto's van The Cool Greenhouse, Venus Tropicaux

Foto The Cool Greenhouse te Best Kept Secret Festival - Zaterdag Foto The Cool Greenhouse te Best Kept Secret Festival - Zaterdag Foto The Cool Greenhouse te Best Kept Secret Festival - Zaterdag Foto The Cool Greenhouse te Best Kept Secret Festival - Zaterdag Foto The Cool Greenhouse te Best Kept Secret Festival - Zaterdag
 
Bekijk alle 5 foto's van The Cool Greenhouse