concert: Bente in Rotown op VRIJDAG 24 FEBRUARI 2023

  • Bente
    Alles is nu 2021
    © Melissa van Koldam
VR.
24 FEB
BENTE 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2023
Hoofdprogramma Bente
Voorprogramma Benjamin

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 24 februari 2023.
Dat is 419 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Bente in Rotown
DEZE Bente TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 24 feb
Rotown, Rotterdam
€ 15,50

EXTRA INFORMATIE

Bente draait onlangs haar jonge leeftijd al aardig wat jaren mee. Haar unieke talent genereerde op 11-jarige leeftijd al de documentaire ‘Bente’s Stem’, verschillende televisieoptredens en (hoofd)rollen in films als ‘Kappen’ en series als ‘Soof 2’. In 2019 heeft deze jonge vrouw zichzelf wederom opnieuw uitgevonden en is ze begonnen met liedjes schrijven en zingen in het Nederlands.

Dit legt haar geen windeieren, haar muziek wordt dan ook al snel opgepakt. Er valt niet over te twisten dat Bente op meerdere vlakken een supertalent is. Haar liedjes zijn dan ook geweldig goed geschreven en ze luisteren heerlijk weg, tegelijkertijd wordt je diep geraakt en krijg je het nummer niet meer uit je hoofd. Dit is iemand om in de gaten te houden, en het zal gegarandeerd een memorabele avond worden.

Foto's van Bente, Benjamin

Foto Bente te Pinkpop 2023 - Vrijdag Foto Bente te Alles is nu 2021 Foto Bente te Concert at Sea 2023 Vrijdag Foto Bente te Eurosonic Noorderslag (ESNS) - zaterdag Foto Bente te Concert at Sea 2023 Vrijdag Foto Bente te Pinkpop 2023 - Vrijdag
 
Bekijk alle 20 foto's van Bente

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws