concert: Trijntje Zingt Vrienten Met Vrienten in Neushoorn op VRIJDAG 17 MAART 2023

  • Trijntje Oosterhuis
    Bevrijdingsfestival Wageningen 2013
VR.
17 MRT
TRIJNTJE ZINGT VRIENTEN MET VRIENTEN Grote Zaal, 20:45 uur Neushoorn, Leeuwarden
2023
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Trijntje Zingt Vrienten Met Vrienten in Neushoorn
Tickets Trijntje Zingt Vrienten Met Vrienten:
Weet waar je koopt!
vr 17 mrt
Neushoorn, Leeuwarden
€ 27,00

EXTRA INFORMATIE

Muzikaal icoon Henny Vrienten heeft een onmiskenbare stempel op de Nederlandse popwereld gedrukt. Met een album en een concerttour brengen Trijntje Oosterhuis en Xander Vrienten een eerbetoon aan deze componist, zanger, bassist, gitarist en Doe Maar-legende. Op vrijdag 17 maart komt deze schitterende ode naar onze Grote Zaal. Met bewerkingen van nummers van Vrienten zijn drie laatste soloalbums wordt het een avond vol prachtige muziek, herinneringen ophalen en een traantje wegpinken.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Neushoorn in Leeuwarden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Neushoorn in Leeuwarden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Trijntje Zingt Vrienten Met Vrienten in Neushoorn plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Trijntje Oosterhuis, Xander Vrienten

Foto Trijntje Oosterhuis te Bevrijdingsfestival Wageningen 2013 Foto Trijntje Oosterhuis te Vrienden van Amstel 2006 Foto Trijntje Oosterhuis te Top 2000 in Concert - 11/12 - Heineken Music Hall Foto Trijntje Oosterhuis te Bevrijdingsfestival Wageningen 2013 Foto Trijntje Oosterhuis te Vrienden van Amstel 2006 Foto Trijntje Oosterhuis te Trijntje Oosterhuis - 01/11 - Grenswerk
 
Bekijk alle 27 foto's van Trijntje Oosterhuis

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws