concert: Joost Spijkers - Hotel Spijkers in Posthuis Theater op WOENSDAG 07 DECEMBER 2022

WO.
07 DEC
JOOST SPIJKERS - HOTEL SPIJKERS 20:15 uur Posthuis Theater, Heerenveen
2022
Hoofdprogramma Joost Spijkers
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Joost Spijkers - Hotel Spijkers in Posthuis Theater
Tickets Joost Spijkers - Hotel Spijkers:
Weet waar je koopt!
wo 07 dec
Posthuis Theater, Heerenveen

EXTRA INFORMATIE

Voor zijn vorige voorstelling Spijkers II won Spijkers de Poelifinario in de categorie Kleinkunst, de prijs voor de meest indrukwekkende cabaretvoorstelling van het seizoen. En nu, na het winnen van de Annie MG Schmidtprijs 2021 voor het nummer Welkom Thuis uit Hotel Spijkers is Joost klaar voor het grote publiek! Welkom dus. Hier, in Hotel Spijkers, ver weg van de waan en de sleur van alle dag, wordt eindeloos gezongen en gedanst, gelachen, gehuild en gedronken. Hier hoeft een mens nooit meer alleen te zijn. Hier zou je wel voor eeuwig willen blijven logeren.

De nummers van Joost Spijkers (ook lid van de Ashton Brothers) volgen elkaar in hoog tempo op en verklanken een grote levensvreugde die altijd tegengekleurd wordt door het besef van een naderend einde, waarbij het feest een metafoor is voor het leven. Joost zingt Brel en Aznavour klassiekers met een even verbluffend gemak en intense bezieling als zijn eigen nummers. Spijkers ontwikkelde een geheel eigen sound en volkomen eigenzinnige stijl mede door de ijzersterke teksten van Peer Wittenbols. Hotel Spijkers is een waar visueel, muzikaal en theatraal spektakel.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Posthuis Theater in Heerenveen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Posthuis Theater in Heerenveen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Joost Spijkers - Hotel Spijkers in Posthuis Theater plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]