concert: Daniel Lohues - Nieuwe Voorstelling in Schouwburg Lochem op ZATERDAG 06 MEI 2023

  • Daniel Lohues
    Daniel Lohues - 13/10 - TivoliVredenburg
    © Marcel Poelstra
  • Daniel Lohues
    Daniel Lohues - 13/10 - TivoliVredenburg
    © Marcel Poelstra
ZA.
06 MEI
DANIEL LOHUES - NIEUWE VOORSTELLING Schouwburg Lochem, Lochem
2023
Hoofdprogramma Daniel Lohues

EXTRA INFORMATIE

Daniël Lohues trekt met een nieuwe voorstelling weer langs de vaderlandse theaters. Hij brengt nieuwe songs, lievelingsnummers uit de succesvolle Allennig-serie en van de prachtige platen daarvoor en daarna. Hij begeleidt zichzelf op de vleugel of op de gitaar, of op een banjo of een mandoline. Je weet het maar nooit.

Al meer dan vijftien jaar trekt hij als een hedendaagse troubadour door het land met zijn unieke verhalen en tijdloze liederen. De schare liefhebbers wordt elk jaar groter. Vol muzikaliteit en humor kijkt hij verder dan zijn neus lang is, opzoek naar zichzelf. Laat u een avond meenemen in de bijzondere wereld van Daniël Lohues.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Schouwburg Lochem in Lochem. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Schouwburg Lochem in Lochem? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Daniel Lohues - Nieuwe Voorstelling in Schouwburg Lochem plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Daniel Lohues

Foto Daniel Lohues te Huntenpop 2005 Foto Daniel Lohues te Stadspark Live 2019 Foto Daniel Lohues te Stadspark Live 2019 Foto Daniel Lohues te Daniel Lohues - 13/10 - TivoliVredenburg Foto Daniel Lohues te Stadspark Live 2019 Foto Daniel Lohues te Tuckerville 2019
 
Bekijk alle 27 foto's van Daniel Lohues

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws