concert: Daniel Lohues - Nieuwe Voorstelling in Theater De Storm op DONDERDAG 30 MAART 2023

  • Daniel Lohues
    Daniel Lohues - 13/10 - TivoliVredenburg
    © Marcel Poelstra
  • Daniel Lohues
    Stadspark Live 2019
    © Irwan Notosoetarso
DO.
30 MRT
DANIEL LOHUES - NIEUWE VOORSTELLING Theater De Storm, Winterswijk
2023
Hoofdprogramma Daniel Lohues

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Daniël Lohues trekt met een nieuwe voorstelling weer langs de vaderlandse theaters. Hij brengt nieuwe songs, lievelingsnummers uit de succesvolle Allennig-serie en van de prachtige platen daarvoor en daarna. Hij begeleidt zichzelf op de vleugel of op de gitaar, of op een banjo of een mandoline. Je weet het maar nooit.

Al meer dan vijftien jaar trekt hij als een hedendaagse troubadour door het land met zijn unieke verhalen en tijdloze liederen. De schare liefhebbers wordt elk jaar groter. Vol muzikaliteit en humor kijkt hij verder dan zijn neus lang is, opzoek naar zichzelf. Laat u een avond meenemen in de bijzondere wereld van Daniël Lohues.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Theater De Storm in Winterswijk. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Theater De Storm in Winterswijk? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Daniel Lohues - Nieuwe Voorstelling in Theater De Storm plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Daniel Lohues

Foto Daniel Lohues te Hello Festival 2019 Foto Daniel Lohues te Dauwpop 2019 Foto Daniel Lohues te Daniel Lohues - 13/10 - TivoliVredenburg Foto Daniel Lohues te Daniel Lohues - 13/10 - TivoliVredenburg Foto Daniel Lohues te Daniel Lohues - 13/10 - TivoliVredenburg Foto Daniel Lohues te Tuckerville 2019
 
Bekijk alle 27 foto's van Daniel Lohues

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws