concert: Marc Broussard in Doornroosje op DONDERDAG 28 SEPTEMBER 2023

DO.
28 SEP
MARC BROUSSARD Paarse Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2023
Hoofdprogramma Marc Broussard
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Marc Broussard in Doornroosje
Tickets Marc Broussard:
Weet waar je koopt!
do 28 sep
Doornroosje, Nijmegen
€ 31,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Marc Broussard is een artiest met een unieke gave om retro R&B, rock en soul in een hedendaags jasje te stoppen en de luisteraar te bezweren met zijn diep rakende stem. Samen met de aanmoediging van zijn vader, gitarist van The Boogie Kings, Ted Broussard leverden deze roots een kenmerkend, swampy sound op. Niet voor niets wordt de stijl van Marc Broussard ook wel ‘bayou soul’ genoemd.
Na het uitbrengen van een succesvolle onafhankelijke EP op 20-jarige leeftijd, tekende Marc een platencontract bij Island Records en maakte zijn major-label debuut met Carencro, waarvan de single ‘Home’ hem direct in de schijnwerpers katapulteerde. Zijn bijzondere sound heeft Marc Broussard al vele optredens op Blues, Soul en Jazz Festivals opgeleverd. Zijn nieuwste single ‘Fire’ is een voorproefje op de aankomende EP en tevens een hommage aan Al Green. Live zal Broussard je wegblazen met zijn prachtige combinatie aan stijlen!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Doornroosje in Nijmegen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Marc Broussard in Doornroosje plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan