concert: Animals as Leaders in Doornroosje op DONDERDAG 16 NOVEMBER 2023

  • Animals as Leaders
    FortaRock 2019, Zondag
    © Tim van Veen
DO.
16 NOV
ANIMALS AS LEADERS Rode Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2023
Hoofdprogramma Animals as Leaders

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 16 november 2023.
Dat is 161 dagen geleden.

Concert uitverkocht
Animals as Leaders in Doornroosje is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
do 16 nov
Animals As Leaders
Doornroosje, Nijmegen
€ 26,00

EXTRA INFORMATIE

De Amerikanen van Animals As Leaders behoren tot de absolute crème de la crème binnen de progressieve metal scene. Ze staan bekend om hun indrukwekkende instrumentale progressieve metal met complexe structuren, aritmische tempowisselingen, polyritmes en zwaar vervormde gitaarakkoorden.

De band werd in 2007 opgericht door meestergitarist Tosin Abasi en heeft inmiddels vijf fantastische albums uitgebracht, waarvan ‘Parrhesia’ van dit jaar de meest recente is. Op dit derde album als trio verfijnt de progmetalband hun samenspel en vinden ze de perfecte balans tussen technische precisie en innerlijke groei. Het laat je brein op volle toeren werken bij het beluisteren van de virtuoze complexe nummers. Het is bij vlagen de felste plaat van Animals As Leaders en met zijn Abasi Concepts Master Series Larada 8-snarige gitaar laat Abasi weer eens zien waarom hij momenteel wordt beschouwd als een van de meest vooraanstaande gitaristen.

Foto's van Animals as Leaders

Foto Animals as Leaders te FortaRock 2019, Zondag Foto Animals as Leaders te FortaRock 2019, Zondag Foto Animals as Leaders te FortaRock 2019, Zondag
 
Bekijk alle 3 foto's van Animals as Leaders

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest