concert: Ramkot in De Warande op ZATERDAG 06 MEI 2023

  • Ramkot
    Kink in Touch Live - 23/09 - Hedon
    © Anne-Marie Kok
  • Ramkot
    Kink in Touch Live - 23/09 - Hedon
    © Anne-Marie Kok
ZA.
06 MEI
RAMKOT De Warande, Turnhout
2023
Hoofdprogramma Ramkot

EXTRA INFORMATIE

Het uit Ghent verrezen Ramkot is een redelijk nieuwe verschijning in het heavy-circuit van de Benelux. In 2021 is de eerste EP uitgekomen, maar toch heeft de band dit jaar al een een show op Pinkpop weten te bemachtigen.

De dansbare, ruige en krachtige muziek van Ramkot is kenmerkend en aanstekelijk. De riffs zijn hard en woest. Je kan je voorstellen dat je deze muziek wilt luisteren als je in een cabrio over de befaamde Route 69 scheurt. Je haren wapperend in de wind, en de lompe Belgische sound die zelfs de gieren in hun eeuwige rondjes verstoort.

Met hun nieuwe single ‘I Can’t Slow Down’ geven ze alvast een voorproefje van het nieuwe album. En dit klinkt wederom precies zoals Ramkot bedoeld is. De kracht is van deze band is dat het voor iedereen werkt; van de lo-fi garage liefhebber tot de mainstream hard-rock krachtpatser. In het kader van het nieuwe album tourt Ramkot uitgebreid door België en Nederland.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Warande in Turnhout. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Warande in Turnhout? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Ramkot in De Warande plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Ramkot

Foto Ramkot te Dauwpop 2022 Foto Ramkot te Pinkpop 2022 - Zaterdag Foto Ramkot te Dauwpop 2022 Foto Ramkot te Paaspop 2022 Foto Ramkot te Dauwpop 2022 Foto Ramkot te Pinkpop 2022 - Zaterdag
 
Bekijk alle 20 foto's van Ramkot

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws