concert: Ramkot in De Warande op ZATERDAG 06 MEI 2023

  • Ramkot
    Kink in Touch Live - 23/09 - Hedon
    © Anne-Marie Kok
  • Ramkot
    Kink in Touch Live - 23/09 - Hedon
    © Anne-Marie Kok
ZA.
06 MEI
RAMKOT De Warande, Turnhout
2023
Hoofdprogramma Ramkot

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 06 mei 2023.
Dat is 318 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Het uit Ghent verrezen Ramkot is een redelijk nieuwe verschijning in het heavy-circuit van de Benelux. In 2021 is de eerste EP uitgekomen, maar toch heeft de band dit jaar al een een show op Pinkpop weten te bemachtigen.

De dansbare, ruige en krachtige muziek van Ramkot is kenmerkend en aanstekelijk. De riffs zijn hard en woest. Je kan je voorstellen dat je deze muziek wilt luisteren als je in een cabrio over de befaamde Route 69 scheurt. Je haren wapperend in de wind, en de lompe Belgische sound die zelfs de gieren in hun eeuwige rondjes verstoort.

Met hun nieuwe single ‘I Can’t Slow Down’ geven ze alvast een voorproefje van het nieuwe album. En dit klinkt wederom precies zoals Ramkot bedoeld is. De kracht is van deze band is dat het voor iedereen werkt; van de lo-fi garage liefhebber tot de mainstream hard-rock krachtpatser. In het kader van het nieuwe album tourt Ramkot uitgebreid door België en Nederland.

Foto's van Ramkot

Foto Ramkot te Pinkpop 2022 - Zaterdag Foto Ramkot te Kink in Touch Live - 23/09 - Hedon Foto Ramkot te Westerpop  2023 Foto Ramkot te Pinkpop 2022 - Zaterdag Foto Ramkot te Kink in Touch Live - 23/09 - Hedon Foto Ramkot te Westerpop  2023
 
Bekijk alle 30 foto's van Ramkot

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws