concert: Lee Fields in Paradiso op ZATERDAG 18 FEBRUARI 2023

  • Lee Fields & The Expressions
    Ribs & Blues 2014
    © René Obdeijn
ZA.
18 FEB
LEE FIELDS Grote Zaal, 20:30 uur Paradiso, Amsterdam
2023
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Lee Fields in Paradiso
Tickets Lee Fields:
za 18 feb
Paradiso, Amsterdam
€ 28,00

EXTRA INFORMATIE

Lee Fields ademt soul sinds zijn geboorte in 1951. Als tiener verhuist hij eind jaren ’60 naar New York om aan zijn carrière als zanger te werken. Met succes, want al snel groeit de Amerikaanse artiest uit tot een fenomeen en gaat hij op tournee met onder andere Kool and the Gang, Sammy Gordon and the Hip-Huggers, O.V Wright, Darrell Banks en Little Royal. Vandaag de dag staat hij in de voorhoede van de soul revival en wordt zijn muziek in stukjes gehakt en gesampled door hiphopartiesten als J. Cole en Travis Scott.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Paradiso in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Paradiso in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Lee Fields in Paradiso plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Lee Fields & The Expressions

Foto Lee Fields & The Expressions te Ribs & Blues 2014 Foto Lee Fields & The Expressions te Ribs & Blues 2014 Foto Lee Fields & The Expressions te Ribs & Blues 2014 Foto Lee Fields & The Expressions te Ribs & Blues 2014 Foto Lee Fields & The Expressions te Ribs & Blues 2014 Foto Lee Fields & The Expressions te Ribs & Blues 2014
 
Bekijk alle 6 foto's van Lee Fields & The Expressions

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan