concert: Het Bowie Concert in Mainstage op VRIJDAG 07 OKTOBER 2022

VR.
07 OKT
HET BOWIE CONCERT 20:00 uur Mainstage, 's-Hertogenbosch
2022

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 07 oktober 2022.
Dat is 62 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Het Bowie Concert in Mainstage
DEZE Het Bowie Concert TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 07 okt
Mainstage, 's-Hertogenbosch

EXTRA INFORMATIE

eroes, China Girl, Under Pressure en This Is Not America. David Bowie is een iconische wereldster die bepalend is geweest voor de recente popgeschiedenis. Reden voor een waardig eerbetoon waarbij topmusici zijn allergrootste hits vertolken. Een immense live band zorgt samen met een ongeëvenaard decor voor een spectaculaire ode aan één van de meest legendarische artiesten aller tijden. Onder de naam "Het Bowie Concert" is deze unieke show te zien in Amsterdam (AFAS Live), Groningen (Martini Plaza), Den Bosch (Mainstage) en Rotterdam (Ahoy-RTM Stage).

Er is bijna twee jaar gewerkt aan de creatie van ‘Het BOWIE Concert’. Dit unieke eerbetoon wordt uitgevoerd door een cast van ruim twintig artiesten. Ze zijn na een langdurig en zorgvuldig uitgevoerd auditieproces gecast voor deze bijzondere concertreeks. Ook het decor en de effecten zijn uniek. Het repertoire van David Bowie verdient dat en is niet zonder reden onderdeel geworden van het collectieve geheugen. De van oorsprong Britse zanger heeft de muziekgeschiedenis blijvend veranderd. Met zijn nummers, zijn verhaal en zeker ook door zijn bij vlagen excentrieke verschijning.

Foto's van John Vooijs, Rias Baarda, Tessa Sunniva, Vincent Bijlo

Foto John Vooijs te Top 2000 in Concert - 11/12 - Heineken Music Hall Foto John Vooijs te Top 2000 in Concert - 11/12 - Heineken Music Hall
 
Bekijk alle 2 foto's van John Vooijs

Gerelateerde concerten