concert: Michael Bublé in Ziggo Dome op WOENSDAG 22 MAART 2023

  • Michael Bublé
    Michael Buble - 19/1 - Ziggo Dome
  • Michael Bublé
    Michael Buble - 19/1 - Ziggo Dome
WO.
22 MRT
MICHAEL BUBLÉ 20:00 uur Ziggo Dome, Amsterdam
2023
Hoofdprogramma Michael Bublé
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Michael Bublé in Ziggo Dome
Tickets Michael Bublé
Weet waar je koopt!
KIES TICKET
wo 22 mrt
Michael Bublé - Higher Tour 2023
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 94,50 - 377,00
wo 22 mrt
Michael Bublé - Higher Tour 2023 | VIP Lounge
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 455,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Al sinds het begin van zijn muzikale succesverhaal is Michael Bublé vastberaden om zijn publiek avond na avond een speciale ervaring te bieden, een avond om nooit te vergeten. Dat hij hierin meer dan geslaagd is staat als een paal boven water: de Canadees heeft inmiddels tal van uitverkochte arena's en stadions over de hele wereld betoverd met onder andere zijn prachtige liefdesliedjes. Michael Bublé is een wereldwijd fenomeen en blijft zijn unieke vocale kracht in combinatie met liefde voor het vak gebruiken, zoals fans dit kunnen horen op het nieuwe album en tijdens de aankomende tour.

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Ziggo Dome in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Ziggo Dome in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Michael Bublé in Ziggo Dome plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Michael Bublé

Foto Michael Bublé te Michael Bublé - 15/11- Ahoy Foto Michael Bublé te Michael Buble - 19/1 - Ziggo Dome Foto Michael Bublé te Michael Buble - 19/1 - Ziggo Dome Foto Michael Bublé te Michael Buble - 19/1 - Ziggo Dome Foto Michael Bublé te Michael Buble - 19/1 - Ziggo Dome Foto Michael Bublé te Michael Bublé - 15/11- Ahoy
 
Bekijk alle 25 foto's van Michael Bublé

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws