concert: Chloe Moriondo in Doornroosje op DINSDAG 07 FEBRUARI 2023 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Chloe Moriondo in Doornroosje) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

DI.
07 FEB
CHLOE MORIONDO Rode Zaal, 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2023
Hoofdprogramma Chloe Moriondo

EXTRA INFORMATIE

De 19-jarige singer/songwriter Chloe Moriondo begon op jonge leeftijd met het coveren op YouTube van nummers van Joji, Girl in Red en Billie Eilish die al snel miljoenen views behaalden. Vorig jaar verscheen haar tweede album ‘Blood Bunny’.

Chloe Moriondo begon al vroeg met het schrijven van liedjes. Met eigenzinnige humor zingt ze over hopeloze verliefdheden, bloederige wraakfantasieën en de vele uitgebreide gedachten die eindeloos door haar hoofd spoken. Haar oeuvre, dat bijtend eerlijk en toch teder is, draagt ze liewfdevol op aan de mede-weirdos van de wereld.

Haar levenslange obsessie voor muziek zorgde ervoor dat ze als klein meisje begon te zingen. De gitaar en ukelele pakte ze op tegen de tijd dat ze 12 was. Terwijl haar aanhang zich uitbreidde, begon Moriondo haar originele materiaal te posten, te beginnen met het zacht hartverscheurende “Waves” (een nummer dat ze had geschreven terwijl ze op vakantie was in Puerto Rico met haar familie en haar beste vriend).

Gerelateerd nieuws