concert: Sarita Lorena in Doornroosje op DONDERDAG 02 FEBRUARI 2023 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Sarita Lorena in Doornroosje) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

DO.
02 FEB
SARITA LORENA Rode Zaal, 22:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2023
Hoofdprogramma Sarita Lorena

EXTRA INFORMATIE

Met haar eigenzinnige flow en haar warme indringende stemgeluid brak de Braziliaans-Nederlandse Sarita Lorena afgelopen jaar door. Inmiddels wordt ze gezien als een boegbeeld van de succesvolle latin-sound in Nederland. Na een reeks pakkende singles verschijnt binnenkort Sarita Lorena’s langverwachte debuut-EP ‘Lagrimas’ wat in het Portugees staat voor ‘tranen’.

Sarita Lorena zingt haar liedjes zowel in het Nederlands als Portugees. Ze zoekt en vindt steeds nieuwe manieren om haar sterke vocalen met ritmes te laten samensmelten. Sarita Lorena deed in 2018 nog mee aan FunX Talent, waar ze de finale behaalde. Tegenwoordig is Sarita Lorena vooral bekend van haar deelname aan het programma ‘Beste Zangers’ in 2022. Vanavond speelt ze nieuwe muziek maar ook nummers die je van haar gewend bent, zoals haar eerste single ‘On Top’ en haar nummer ‘Haal Me Naar Boven’ met Ronnie Flex .

Gerelateerd nieuws