concert: Coely in Ancienne Belgique (AB) op ZATERDAG 25 MAART 2023

  • Coely
    Into The Great Wide Open 2013 - dag 3
    © Mitch Wolters
  • Coely
    Into The Great Wide Open 2013 - dag 3
    © Mitch Wolters
ZA.
25 MRT
COELY Grote Zaal, 20:00 uur Ancienne Belgique (AB), Brussel
2023
Hoofdprogramma Coely
Toegang 25,-

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Coely, het onbetwiste icoon dat naast landsgrenzen, ook het kleuren- en smakenpalet overstijgt. Of je nu behoort tot de Babyboomers, Generatie X, Millennials of iets ertussenin, wie Coely live aan het werk ziet, weet dat zij/x/hij getuige is van wereldklasse. Een bovenzinnelijke gewaarwording die menig concertganger loskoppelt van de dagdagelijkse realiteit. Een bucketlist-ervaring die hoge ogen gooit in zowel binnen- als buitenland. Van Rock Werchter, Pukkelpop en Tomorrowland tot Glastonbury, Pinkpop en Openair Frauenfeld. Gepakt en gezakt met nieuwe tracks, die de grens tussen HipHop, Soul, R&B en Pop doen vervagen, lijkt Coely klaar om haar publiek opnieuw te te verbazen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Ancienne Belgique (AB) in Brussel. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Ancienne Belgique (AB) in Brussel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Coely in Ancienne Belgique (AB) plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Coely

Foto Coely te Into The Great Wide Open 2013 - dag 3 Foto Coely te NN North Sea Jazz 2018 - Zondag Foto Coely te Down The Rabbit Hole 2017 - Zondag Foto Coely te Suikerrock 2017 Foto Coely te Suikerrock 2013 Foto Coely te Life I Live Festival 2014
 
Bekijk alle 44 foto's van Coely

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws