concert: Temple Fang in Mezz op VRIJDAG 09 DECEMBER 2022

  • Temple Fang
    Dauwpop 2022
    © Anne-Marie Kok
  • Temple Fang
    Dauwpop 2022
    © Anne-Marie Kok
VR.
09 DEC
TEMPLE FANG Jupiler Zaal, 20:30 uur Mezz, Breda
2022
Hoofdprogramma Temple Fang

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 09 december 2022.
Dat is 503 dagen geleden.

Concert uitverkocht
Temple Fang in Mezz is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
vr 09 dec
Temple Fang
Mezz, Breda
€ 10,00

EXTRA INFORMATIE

Het vierkoppige space-rockmonster Temple Fang heeft een enorme live reputatie in binnen- en buitenland. Ze houden van experiment en spelen in het moment; een show van dit constant veranderende beest is nooit hetzelfde. Ze herkauwen nooit oud materiaal, maar is altijd gericht op het verkennen en ontwikkelen van nieuwe dingen, want dit is wat er nu gebeurt en nooit meer zal gebeuren. Rock ’n roll als middel om spirituele vrijheid te bereiken!
Met drummer Egon Loosveldt aan boord is Temple Fang in staat om hun toch al uitgebreide geluid verder te ontwikkelen naar de meest afgelegen hoeken in het muzikale universum. Van nagesynchroniseerde excursies naar jazzy intermezzo’s, prachtige harmonieën tot geestverruimende riffs, psychedelische verkenningen tot full-on body-rock. Heavy, maar elegant, extatisch rockend en intens psychedelisch.

Foto's van Temple Fang

Foto Temple Fang te Dauwpop 2022 Foto Temple Fang te Haltpop 2023 Foto Temple Fang te Sniester Festival 2019 Foto Temple Fang te Eurosonic Noorderslag (ESNS) - vrijdag Foto Temple Fang te Dauwpop 2022 Foto Temple Fang te Sniester Festival 2019
 
Bekijk alle 15 foto's van Temple Fang

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws