concert: John Corabi in De Bosuil op DONDERDAG 08 DECEMBER 2022

DO.
08 DEC
JOHN CORABI 21:15 uur De Bosuil, Weert
2022
Hoofdprogramma John Corabi

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 08 december 2022.
Dat is 506 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets John Corabi in De Bosuil
DEZE John Corabi TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 08 dec
De Bosuil, Weert
€ 17,00

EXTRA INFORMATIE

John Corabi schrijft, zingt en treedt al meer dan twintig jaar op. Hij is het meest bekend als oprichter en zanger van The Scream welke hij verliet om Vince Neil te vervangen bij Mötley Crüe en als frontman van The Dead Daisies supergroep.

John Corabi kwam voor het eerst onder onze aandacht met een band genaamd Angora. Toen de band eind jaren tachtig de L.A.-scene betrad, trok de band al snel de aandacht van lokale clubbezoekers, muziekfans en LA-radio. Helaas viel de band al snel uit elkaar na het winnen van verschillende prijzen, waaronder 'Best New Club Act'.
John herstelde zich snel en vormde The Scream. John Corabi had zo'n opschudding veroorzaakt met het materiaal dat hij met The Scream had geschreven dat de nieuwe zangerloze Mötley Crüe contact opnam met Corabi. Het leek erop dat deze een nieuwe richting opging en ze wilden dat John hen zou leiden.

John Corabi heeft inmiddels zijn langverwachte solo-album opgenomen, getiteld "John Corabi Unplugged" en blijft zich ontwikkelen. Krachtigere muziek van een van de beste zangers, songschrijvers en frontmannen die de industrie ooit heeft gezien!