concert: The Mark Ft. Jerry Scheff in De Bosuil op ZONDAG 30 OKTOBER 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Mark Ft. Jerry Scheff in De Bosuil) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZO.
30 OKT
THE MARK FT. JERRY SCHEFF 16:15 uur De Bosuil, Weert
2022
Hoofdprogramma Jerry Scheff The Mark

EXTRA INFORMATIE

Speciaal voor deze avond neemt The Mark de beroemde bassist Jerry Scheff (USA) mee. Scheff staat bekend als de vaste bassist van Elvis Presley. In 1971 verscheen hij op L.A. Woman, het laatste album dat is opgenomen door The Doors. Jim Morrison zou hem hiervoor hebben gevraagd omdat hij een groot Elvis fan was. Er wordt gezegd dat Scheff als vast lid tot de band zou toetreden. Echter de dood van Morisson, drie maanden na het verschijnen van het album, maakte hier een vroegtijdig einde aan.

In de jaren na Elvis werkte Jerry Scheff samen met onder andere Willy DeVille, Bob Dylan, John Denver, Elvis Costello, Sam Phillips, Richard Thompson en vele andere artiesten.

The Mark is een Nederlandse band rondom zanger/gitarist Mark Schraven. Met zijn vorige band “Mukfin Tass” was hij tien jaar geleden nog met gitaarlegende James Burton te bewonderen in De Bosuil. Een nog onbekende Danny Vera in het voorprogramma.