concert: Blanks in Hedon op ZATERDAG 18 MAART 2023

  • Pommelien Thijs
    HIER Festival 2023
    © Charles Batenburg
  • Pommelien Thijs
    HIER Festival 2023
    © Charles Batenburg
ZA.
18 MRT
BLANKS Grote zaal, 20:00 uur Hedon, Zwolle
2023
Hoofdprogramma Blanks
Voorprogramma Pommelien Thijs

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 18 maart 2023.
Dat is 394 dagen geleden.

Concert uitverkocht
Blanks in Hedon is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
za 18 mrt
BLANKS
Hedon, Zwolle
€ 23,00

EXTRA INFORMATIE

Blanks bouwde in rap tempo een internationale fanbase op met zijn Youtube kanaal ‘Music by Blanks’. Op 15-jarige leeftijd begon hij met zijn kanaal, dat tegenwoordig al 1,3 miljoen abonnees heeft.

Blanks is niet de traditionele YouTuber, maar een muzikant die zijn online platform gebruikt om zijn passie voor muziek te delen. Zo steekt hij bekende songs in een nieuw jasje en trok zo de aandacht van Armin van Buuren, Ariana Grande en Post Malone. Nadat zijn jaren 80-versie van ‘Better Now’ meerdere keren viral ging, concentreerde Blanks zich op originele muziek. Met de hulp van zijn Instagram-volgers schreef hij instant bop’s als ‘Wave’, ‘Bittersweet’ en ‘Higher’. Een nieuwe serie ‘Blanks Invites’ bevat studiocollabs met artiesten als San Holo, Dayglow, Alfie Templeman en Sheppard.

In oktober 2021 bracht de multi-instrumentalist uit Groningen zijn internationaal goed ontvangen debuutalbum ‘Nothing Lasts Forever And That’s OK’ uit.

Foto's van Blanks, Pommelien Thijs

Foto Blanks te Blanks - 20/10 - Paard Foto Blanks te On The Road Again 2021 Foto Blanks te Blanks - 12/03 - TivoliVredenburg Foto Blanks te Blanks - 20/10 - Paard Foto Blanks te Blanks - 07/10 - Doornroosje Foto Blanks te Blanks - 20/10 - Paard
 
Bekijk alle 57 foto's van Blanks
Bekijk alle 45 foto's van Pommelien Thijs

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws