concert: NH Café: Pale Puma x SSTO in Neushoorn op VRIJDAG 25 NOVEMBER 2022

VR.
25 NOV
NH CAFÉ: PALE PUMA X SSTO Café, 21:00 uur Neushoorn, Leeuwarden
2022
Hoofdprogramma Pale Puma
Voorprogramma Ssto
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets NH Café: Pale Puma x SSTO in Neushoorn
Tickets NH Café: Pale Puma x SSTO:
vr 25 nov
Neushoorn, Leeuwarden
€ 5,00

EXTRA INFORMATIE

Pale Puma
Dreampopfans opgelet: jullie nieuwe favoriete band komt het café in hogere sferen brengen! We hebben het over Pale Puma, de vierkoppige Amsterdamse band met een talent om uitstekende, dromerige pop noir te maken. Inspiratie halen ze uit bands als Alvvays, Beach Fossils en DIIV, maar ook 60's/70's legendes als George Harrison en Françoise Hardy kun je vinden in hun gelaagde sound.

SSTO
De beste (en enige) neo-psychedelische band van Leeuwarden, dat is SSTO. Een dromerig geluid met af en toe een uitstapje naar het dansbare. Dit past ook zeker bij wat de band probeert vast te leggen: de opwinding, het mysterie, de grandeur en de rust van ruimte en tijd. SSTO's muziek is een sterke cocktail met shots van psychedelica, grunge, post, elektronica, pop, funk, ambient en synth wave. Het klinkt als een hoop ingrediënten, maar geloof ons, het is gaaf.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Neushoorn in Leeuwarden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Neushoorn in Leeuwarden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat NH Café: Pale Puma x SSTO in Neushoorn plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]