concert: L.A.vation in Neushoorn op ZONDAG 30 OKTOBER 2022

ZO.
30 OKT
L.A.VATION Grote Zaal, 16:00 uur Neushoorn, Leeuwarden
2022
Hoofdprogramma U2 L.A.vation
Concert uitverkocht
L.A.vation in Neushoorn is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
zo 30 okt
L.a.vation
Neushoorn, Leeuwarden

EXTRA INFORMATIE

Afkomstig uit Los Angeles, Californië, de entertainment hoofdstad van de wereld ontleent ion zijn naam aan het lied ‘Elevation’, de derde single van U2’s album ”All That You Can Leave Behind”.

Volgens publiek en fans over de hele wereld is ion echt The Next Best Thing. Geen andere U2 Tribute Band of U2 Coverband komt visueel en muzikaal zo dicht bij de echte U2 als deze band. ion heeft zichzelf op een verbazingwekkend nauwkeurige manier een U2 tribute eigen gemaakt, ze brengen een 2 uur durende show vol met memorabele elementen uit het verleden - en heden van U2 en alles met de nadruk op trots, passie en respect voor de “vier” uit Dublin. Een show met alleen maar grote hits, want ze kunnen putten uit 13 bestseller - albums met songs als “New Year’s Day”, “With Or Without You”,”Beautiful Day”,”One”, “Vertigo” en ga zo maar door!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Neushoorn in Leeuwarden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Neushoorn in Leeuwarden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat L.A.vation in Neushoorn plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]