concert: NH Café: Snow Coats x Novko in Neushoorn op VRIJDAG 07 OKTOBER 2022

VR.
07 OKT
NH CAFÉ: SNOW COATS X NOVKO Café, 21:00 uur Neushoorn, Leeuwarden
2022
Hoofdprogramma Snow Coats
Toegang 5,00

EXTRA INFORMATIE

Snow Coats
Sprankelende indie pop waarvan je spontaan wilt gaan dansen. Klinkt goed, toch? Vinden wij ook! En laten we nou op 7 oktober de perfecte oplossing hebben voor je herfstblues: de Arnhemse band Snow Coats komt ons namelijk de zon brengen. In september 2022 wordt het nieuwe album verwacht, waarvan de catchy single 'Right Fit' het eerste muzikale voorproefje is. Scheurende gitaren, frisse vocalen of dromerige klanken; deze vierkoppige band doet het allemaal!

Novko
Dit trio brengt je een verfrissende sound die je mee terugneemt naar de late-90s en early- 2000s. Verwacht scherpe gitaarpartijen, diepgaande teksten en dansbare ritmes, geïnspireerd door PJ Harvey, U2 en Silversun Pickups. Ze zijn meer dan klaar om het Nederlandse popcircuit te veroveren en dat komen ze laten zien in Neushoorn!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Neushoorn in Leeuwarden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Neushoorn in Leeuwarden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat NH Café: Snow Coats x Novko in Neushoorn plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals