concert: Prins S. en De Geit in Doornroosje op VRIJDAG 28 OKTOBER 2022

  • Prins S. en De Geit
    Dauwpop 2022
    © Anne-Marie Kok
  • Prins S. en De Geit
    Dauwpop 2022
    © Anne-Marie Kok
VR.
28 OKT
PRINS S. EN DE GEIT Rode Zaal, 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2022
Hoofdprogramma Prins S. en De Geit

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 28 oktober 2022.
Dat is 539 dagen geleden.

Concert uitverkocht
Prins S. en De Geit in Doornroosje is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
vr 28 okt
Prins S. En De Geit
Doornroosje, Nijmegen
€ 14,00

EXTRA INFORMATIE

Als klein prinsje was de excentrieke Haagse beatdichter Scott Beekhuizen alias Prins S. al gepassioneerd én gefrustreerd door taal. Pas toen hij zijn super dyslexie leerde omarmen, vonden al die wonderschone poëtische teksten en concepten in zijn hoofd hun weg.

Lang, lang geleden in het koninklijke Den Haag woonde Prins S. in een toren van wel 42 verdiepingen hoog, waar hij componist en producer Marne ontmoette. Tijdens hun potjes ping pong raakten ze aan de praat over geitjes en muziek. Na het horen van Prins S’ demo ‘Nacht’ was Marne zo enthousiast, dat hij direct aan de slag ging met de tekst en de mix. Jeugdvriend Daniel – producer en sound engineer- maakte hiervan de perfecte mix van elektronische beats en gevatte Nederlandstalige teksten. En zo herbergt Prins S. en De Geit een schat aan muzikale en performance ervaring, kunde en opleiding.

Foto's van Prins S. en De Geit

Foto Prins S. en De Geit te Dauwpop 2023 Foto Prins S. en De Geit te Eurosonic Noorderslag (ESNS) - zaterdag Foto Prins S. en De Geit te MadNes 2023 Foto Prins S. en De Geit te 3voor12 Song van het Jaar 2022 Foto Prins S. en De Geit te 3voor12 Song van het Jaar 2022 Foto Prins S. en De Geit te Appelpop 2022
 
Bekijk alle 50 foto's van Prins S. en De Geit

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws