concert: Cor Bakker / Karin Bloemen - Waar waren we gebleven in Theater 't Voorhuys op WOENSDAG 24 MEI 2023

WO.
24 MEI
COR BAKKER / KARIN BLOEMEN - WAAR WAREN WE GEBLEVEN 20:15 uur Theater 't Voorhuys, Emmeloord
2023
Hoofdprogramma Cor Bakker Karin Bloemen

EXTRA INFORMATIE

Ja, waar waren we ook alweer gebleven, toen geluk nog het oude normaal was? Karin en Cor zaten midden in een prachtig liedje, in een heerlijk gevulde zaal, vol mensen, jong en oud, die meegenomen werden door de magie van het moment. En toen, ruw onderbroken door ‘dat wat niet genoemd mag worden’...

In ‘Waar waren we gebleven…’ doen Ka&Co net of er niets gebeurd is; het ‘C-woord’ zal niet genoemd worden, er komen ouderwets leuke conferences langs en natuurlijk worden, op het hoogste niveau, de mooiste liedjes gespeeld en gezongen! Een avondje theater zoals het hoort, zonder Zoom, scherm en koptelefoon, maar met al die echte, lachende en genietende mensen om je heen.

Zangeres/cabaretière Karin Bloemen en pianist Cor Bakker hebben een lange historie samen, van de eerste kennismaking op de Kleinkunstacademie in de jaren 80 tot de grote theatershows ‘De diva en de divan’ (2002) en ‘Diva’s van Carré’ (2013). Ook dit keer zullen ze er zonder twijfel in slagen om het publiek met zich mee te nemen en met een lach op het gezicht weer naar huis te sturen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Theater 't Voorhuys in Emmeloord. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Theater 't Voorhuys in Emmeloord? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Cor Bakker / Karin Bloemen - Waar waren we gebleven in Theater 't Voorhuys plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws