concert: The Cosmic Carnival - Fleetwood Mac, the incredible story in Munttheater op VRIJDAG 07 APRIL 2023

  • The Cosmic Carnival
    Once Upon A Time In The West 2016
    © Anja de Bruijn
VR.
07 APR
THE COSMIC CARNIVAL - FLEETWOOD MAC, THE INCREDIBLE STORY 20:15 uur Munttheater, Weert
2023
Hoofdprogramma The Cosmic Carnival

EXTRA INFORMATIE

The Cosmic Carnival neemt je mee op ontdekkingsreis in het wondere universum van het legendarische Fleetwood Mac. Eind jaren zestig werd de band opgericht door Peter Green om vervolgens direct de wereld te veroveren met powerblues. Zo overleefde de Brits/Amerikaanse formatie talloze bezettings-wisselingen en een verandering van muzikale stijl, om uiteindelijk nogmaals muziekgeschiedenis te schrijven onder leiding van Stevie Nicks en Lindsey Buckingham.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Munttheater in Weert. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Munttheater in Weert? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Cosmic Carnival - Fleetwood Mac, the incredible story in Munttheater plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van The Cosmic Carnival

Foto The Cosmic Carnival te Once Upon A Time In The West 2016 Foto The Cosmic Carnival te Once Upon A Time In The West 2016 Foto The Cosmic Carnival te Once Upon A Time In The West 2016 Foto The Cosmic Carnival te Once Upon A Time In The West 2016
 
Bekijk alle 4 foto's van The Cosmic Carnival

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws