concert: Vuile Huichelaar - Omdat ik zoveel van je hou en andere foute liedjes! in Stadstheater de Bond op VRIJDAG 14 OKTOBER 2022

VR.
14 OKT
VUILE HUICHELAAR - OMDAT IK ZOVEEL VAN JE HOU EN ANDERE FOUTE LIEDJES! 20:15 uur Stadstheater de Bond, Oldenzaal
2022
Hoofdprogramma Vuile Huichelaar

EXTRA INFORMATIE

De koninginnen van het meezing-cabaret, Paulette Willemse en Saskia van Zutphen, weten van geen ophouden. Al meer dan tien jaar maken ze de theaters in Nederland (on)veilig voor duizenden vrouwen. En nu staat Vuile Huichelaar nummer zéven alweer op het program!

Na een wonderlijk jaar van onzekerheid en isolatie zijn er goede voornemens om in deze show volledig los te gaan.

Weg met hoestschaamte, coronakilo’s, huidhonger, anderhalve-meter-samenleving en hamsterschaamte. Weg met gesprekken over de heg, het raamgesprek, disselen, amateurvirologen, het Irma-effect, snotter- en snuitschaamte. We zoeken de ruimte om de braafheid en het keurslijf te laten varen. En wat is er dan fijner dan zingen?! Lekker de grenzen opzoeken van wat wel en niet kan of mag. Maar wat zéker mag, is liedjes kiezen die we anders misschien links zouden laten liggen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Stadstheater de Bond in Oldenzaal. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Stadstheater de Bond in Oldenzaal? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Vuile Huichelaar - Omdat ik zoveel van je hou en andere foute liedjes! in Stadstheater de Bond plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten