concert: Elke Vierveijzer - Lucht in Papenstraattheater op WOENSDAG 12 OKTOBER 2022

WO.
12 OKT
ELKE VIERVEIJZER - LUCHT 20:30 uur Papenstraattheater, Zwolle
2022
Hoofdprogramma Elke Vierveijzer

EXTRA INFORMATIE

Elke Vierveijzer. U kunt haar kennen van haar ode aan Maarten van Roozendaal. Van haar grote stem, haar bloedstollend mooie liedjes en schurende teksten. Of misschien kent u haar wel helemaal niet. Dat wordt dan eens tijd.

Na ‘Om te janken zo mooi’ en ‘Zonder Genade’ is het tijd voor LUCHT. Een veelzijdig theaterconcert over aanpassing en ontsnapping. Over eindeloos doorgaan en stilvallen. Over het dicht-gegespte harnas dat ons houvast geeft. Wat haar kenmerkt? Met een geheel eigen stem gaat ze in ‘LUCHT’ via muzikale verhalen en stijlen op zoek. Soms met een poppy sound, soms met het klassieke theaterlied, dan weer met opzwepende donkere elektronica. Eén ding is duidelijk, de liederen zijn stuk voor stuk kogels die u onmogelijk kunt ontwijken. Beloftes, gedachten, angsten, observaties en vragen. Aan wiens maatstaven wordt er precies voldaan? En wat als er één knoop van het keurslijf springt? Rauw, eerlijk en kwetsbaar. Een theaterconcert dat nog lang na zal zinderen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Papenstraattheater in Zwolle. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Papenstraattheater in Zwolle? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Elke Vierveijzer - Lucht in Papenstraattheater plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten